Houten vloeren
|
Patronen & formaten

Kies jouw patroon en formaat

Binnen het Parky-aanbod ontdek je uiteenlopende formaten. Heeft jouw interieur nood aan korte, smalle, lange of brede planken? Of ben je eerder fan van een unieke visgraatvloer? Ons assortiment schikt zich naar iedere smaak en ruimte.

Maak jouw keuze
uit deze formaten

De grootte van een ruimte bepaalt mede het formaat van de te leggen planken. In een kleine ruimte kies je best voor smalle, korte planken. Heb je meer plaats? Dan komen brede, lange planken beter tot hun recht. Ontdek de eigenschappen van onze collecties en hun respectievelijke formaten, en maak werk van jouw Parky!

Pro
Master
Deluxe+
Summit
Swing

Ga voor een uniek patroon

Visgraatvloeren zijn helemaal terug! De unieke plankenvloeren in onze Swing-collectie geven een gevoel van diepte aan iedere ruimte én scheppen steeds een esthetische meerwaarde. Benieuwd hoeveel planken je nodig zal hebben? Ontdek onze Pattern Calculator en ga aan de slag! 

Gebruik de Pattern Calculator

Laat je inspireren door de parky-collecties

Vraag jouw stalen aan

Toets je jouw favoriete houtsoort en -stijl graag af op jouw interieur? Kies 3 stalen, zie en voel het Parky-hout, en maak binnenkort een weloverwogen keuze.

Selecteer jouw stalen

Vind een verdeler

Is jouw interieur helemaal klaar voor een houten vloer van Parky? Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt en maak werk van jouw Parky-vloer.

Toon verkooppunten

Stel ons een vraag

Heb je nood aan kennis van zaken over houten vloeren of heb je een dringende vraag? Laat het ons weten, wij gaan voor jou aan het werk.

Contacteer ons