Voordelen
|
Water-, kras- en deukbestendig 

Water-, kras- en deukbestendig

Met zijn ultrasterke en onzichtbare technologie biedt ons revolutionaire Woodshield een ultieme bescherming aan iedere houten vloer. 

8 sterke lagen vernis maken de Parky-vloeren slijtvast en krasbestendig.

Verder is het hout optimaal bestand tegen deuken en houdt het solide oppervlak 24 uur lang stand tegen water. Woodshield laat je zorgeloos genieten van iedere dag. 

 

Parky, da’s zorgeloos genieten van een houten vloer, op ieder moment van de dag.

Parky_woodshield

Woodshield bescherming 

+ Een onzichtbaar schild voor jouw houten vloer

+ Optimaal bestand tegen deuken door HDF kern 

+ Waterdicht oppervlak: poriën en v-groeven zijn beschermd tegen water en goed voor een makkelijk onderhoud  

+ Slijtvastheid: 8 lagen ultrasterke lak 

+ Gebruiksklasse 33: intensief commercieel gebruik 

Ontdek hoe onze verschillende lagen een unieke sterke houten vloer vormen

1 WOODSHIELD

Woodshield van Parky doet zijn naam alle eer aan en vormt een supersterk en onzichtbaar schild voor jouw houten vloer. 

Woodshield bestaat uit 8 sterke lagen vernis en biedt jouw houten vloer de ultieme bescherming door het buitengewoon slijtvast en krasbestendig maken. Deze speciaal ontwikkelde, supermatte vernis volgt nauwkeurig de houtnerven van onze diepgeborstelde vloeren, wat zorgt voor een verbluffende uitstraling. 

Daarnaast heb je met Woodshield heb je een waterdicht oppervlak dat minstens 24 uur lang water tegenhoudt. Jouw vloer is hierdoor optimaal beschermd tegen water, vuil en stof, zelfs tot in de meest verborgen hoekjes. 

2 HOUT

Onze zorgvuldig geselecteerde houtsoorten worden in een dunne laag gesneden en bepalen het unieke karakter en de warmte van de Parky-vloer. 

3 HDF-PLAAT

De kern van de Parky-vloer bestaat uit een hogedensiteitplaat van 100% herwonnen hout, en is sterker dan hout. Daardoor wordt een impact beter opgevangen en behoudt de vloer zijn kwalitatieve uitstraling. 

4 TEGENLAAG

Onder de hogedensiteitplaat zorgt de stevige houten tegenlaag voor een egale stabiliteit. 

5 KURKLAAG

De collectie Deluxe+ zorgt met zijn ecologische geïntegreerde onderlaag uit kurk voor een gemakkelijke installatie en aangenaam loopgeluid. 

De goed doordachte opbouw en stevige bescherming van de Parky-vloeren zorgen voor een langdurige kwaliteit, zorgeloze beleving en gemakkelijk onderhoud, zelfs bij intensief of commercieel gebruik (klasse 33). 

VRAAG JOUW STALEN AAN

Toets je jouw favoriete houtsoort en -stijl graag af op jouw interieur? Kies 3 stalen, zie en voel het Parky-hout, en maak binnenkort een weloverwogen keuze.

Selecteer jouw stalen

Vind een verdeler

Is jouw interieur helemaal klaar voor een houten vloer van Parky? Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt en maak werk van jouw Parky-vloer.

Toon verkooppunten

Stel ons een vraag

Heb je nood aan kennis van zaken over houten vloeren of heb je een dringende vraag? Laat het ons weten, wij gaan voor jou aan het werk.

Contacteer ons