Summit

Deze combinatie van lange, brede planken met een hoogwaardige houtselectie biedt een ongeëvenaarde esthetische meerwaarde.

Kies voor de Summit-collectie en breng het beste van de natuur in huis. Met zijn lange afmetingen en hoogwaardige houtselectie biedt deze houten plankenvloer een ongeëvenaarde esthetische meerwaarde in je interieur.

Als langste en breedste in het Parky-assortiment toveren de Summit-planken jouw woning of kantoor om tot een ruimtelijke en stijlvolle plek.  

Het is een visueel statement, maar ook een garantie op duurzame luxe. 

Pro
Master
Deluxe+
Summit
Swing
Formaat
2050 x 233 x 10 mm
Kliksysteem
Unifit X

DE SUMMIT-HOUTSOORTEN

Elke houtsoort en -kleur bezit zijn eigenheid. Onze uiteenlopende keuzes verzekeren een vloer op maat van jouw smaak en interieur.

ONTDEK DE ANDERE PLANKFORMATEN

Is jouw favoriete houtsoort niet verkrijgbaar in dit plankenformaat of kies je liever voor andere afmetingen? Verken de andere formaten, ontdek hun respectievelijke eigenschappen en maak werk van jouw Parky-vloer. 

Verken alle formaten

Vraag jouw stalen aan

Toets je jouw favoriete houtsoort en -stijl graag af op jouw interieur? Kies 3 stalen, zie en voel het Parky-hout, en maak binnenkort een weloverwogen keuze.

Selecteer jouw stalen

Vind een verdeler

Is jouw interieur helemaal klaar voor een houten vloer van Parky? Vind jouw dichtstbijzijnde verkooppunt en maak werk van jouw Parky-vloer.

Toon verkooppunten

Stel ons een vraag

Heb je nood aan kennis van zaken over houten vloeren of heb je een dringende vraag? Laat het ons weten, wij gaan voor jou aan het werk.

Contacteer ons