Maak kennis met Parky, wood flooring’s finest

Parky’s geliefde fineervloeren ondergingen een transformatie in de vorm van een collectie-update en een nieuwe look. Met trots presenteren we de volgende generatie van deze buitengewoon sterke en duurzame houten vloeren.

Summit Frozen Walnut Premium
Swing Hazel Oak Rustic LIght
Deluxe+ Sand Oak Rustic Light

Met Parky betreed je het nieuwe tijdperk van houten vloeren

Volgens de European Parquet Federation (FEP) is 78% van de consumenten het erover eens dat een houten vloer extra karakter geeft aan een huis. Ondanks deze positieve houding aarzelt het merendeel bij het effectief aanschaffen van een parketvloer.

Waarom? Prijs, duurzaamheid en moeilijkheidsgraad van installeren.  

En dan is er Parky. Een fijne houten toplaag wordt verstevigd met een hoogwaardige HDF-kern en een houten tegenlaag voor een egale stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat Parky een bijzonder sterke vloer is – sterker dan klassiek parket. 

Parky biedt de authentieke charme en natuurlijke warmte van een parketvloer,” vertelt Griet Fournier, Product Manager Flooring. Maar ook een ongeëvenaarde kracht door zijn versterkte eigenschappen.”

Bij Decospan worden onze houten vloeren gemaakt met respect voor de natuur, waardoor ze een duurzame en verantwoorde keuze zijn ten opzichte van andere alternatieven.” 

Griet Fournier – Product Manager Flooring

DE KRACHT VAN ECHT HOUT

Wanneer je kiest voor Parky, zie en voel je hout en zijn authentieke charme, zijn natuurlijke warmte.  Het nieuwe gamma bestaat uit zorgvuldig gekozen houtsoorten zoals eik en notelaar in verschillende tinten. Geen twee planken zijn dezelfde, zoals het hoort bij de natuurlijke eigenschappen van de vloeren. 

WATER-, KRAS- EN DEUKBESTENDIG

Een van de belangrijkste Parky-blikvangers is ons revolutionaire Woodshield. Deze ultrasterke, onzichtbare technologie biedt een ultieme bescherming tegen water, krassen en indrukken, zonder in te boeten op de natuurlijke charme van hout. De doordachte opbouw zorgt voor een langdurige kwaliteit, zorgeloze beleving en gemakkelijk onderhoud, zelfs bij intensief of commercieel gebruik (klasse 33). 

EEN DUURZAME KEUZE

Bij Parky springen we duurzaam om met onze grondstoffen. Onze volledige collectie is afkomstig uit goed beheerde bossen en is PEFC gecertificeerd. Dit duurzaam beleid vertaalt zich ook terug in onze productieprocessen. Parky-vloeren worden doordacht samengesteld en afgewerkt met een dunne houten toplaag, waardoor we maar liefst 25 keer minder hout nodig hebben dan bij massief parket. 

EENVOUDIGE INSTALLATIE

De zorgvuldig en doordachte samenstelling van elke Parky plank zorgt voor een makkelijke installatie – vooral dankzij de efficiënte en gebruiksvriendelijke Uniclic® en Unifit X® systemen. Daarnaast zijn de Parky vloeren perfect combineerbaar met vloerverwarming en -koeling.  

Ontdek de voordelen

Ontdek de collecties

Parky is verkrijgbaar in vijf verschillende plankformaten, variërend van de kleine en verfijnde Swing-visgraatplanken, tot de prachtige, extra grote Summit-planken.

Kies uit een breed aanbod van houtsoorten, kleuren en stijlen. Van eik tot notelaar, modern wit tot warm bruin, in een meer pure kwaliteit of rustiekere selectie vol karakter. Bij Parky is er voor elk wat wils.

Pro
Master
Deluxe+
Summit
Swing
Parky_summit_banner